Zašto VisitMurter?

VisitMurter jedinstven je turistički portal otoka Murtera jer na jednom mjestu okuplja najznačajnije informacije od velike važnosti za turiste i posjetitelje otoka.


Relevantne informacije

Relevantne informacije

Portal VisitMurter usmjeren je na turističku ponudu otoka Murtera i na jednom mjestu pruža sve važne i relevantne informacije koje su potrebne gostima, turistima, a često dobro dođu i mještanima. Upravo zato, portal VisitMurter ostvaruje izvrstan broj posjeta na stranicu.

Tehnološki napredan pristup

Tehnološki napredan pristup

Praćenje trendova u marketingu i oglašavanju te razvoja tehnologije, portal pruža nebrojene mogućnosti za promociju proizvoda i usluga otoka. Osim Internet stranice, ponude partnera predstavljaju se i na najznačajnijim društvenim mrežama gdje se dopire do ciljanih skupina.

Iskustvo i znanje

Iskustvo i znanje

Pokretači portala VisitMurter svojim su formalnim obrazovanjem, ali i dodatnim edukacijama i sudjelovanjem na raznim konferencijama, usavršili ovakav koncept promocije turističke destinacije, kojem je srž uzajamni rad svih subjekata radi zajedničkog uspjeha i još boljih rezultata.

Što Vam nudimo?

Oglašavanje na portalu koji je usmjeren upravo vašoj publici i kojeg i mi sami dodatno promoviramo kroz Google oglašavanje i druge marketinške kanale.


Direktan kontakt

Zainteresirani gosti kontaktiraju direktno s vama čime, gradite odnos i povjerenje i transparentno razvijate svoje poslovanje.

Pristupačne cijene

Cijene oglašavanja su pristupačne, a zbog reputacije portala, prednosti koje dobivate premašuju samo ulaganje.

Predaja oglasa

Kroz jednostavan sustav možete brzo i lako predati svoj oglas. Dobivate veliku vrijednost za svoj uloženi novac.

Potpuna podrška

Mi unosimo sve podatke za vaš profil tako da ne trebate trošiti svoje vrijeme i razmišljati na koji ga način najbolje postaviti.

Što uključuje oglašavanje:

Oglašavanje na portalu VisitMurter nudi razne pogodnosti i mogućnosti.


Godišnje oglašavanje na dva jezika

Godišnje oglašavanje na dva jezika

Oglašavanje se vrši na godišnjoj razini i to na dva jezika – hrvatskom i engleskom što vam omogućava lako domaćih i stranih gostiju.

Vlastitu URL stranicu

Vlastitu URL stranicu

Oglašavanjem dobivate vlastitu podstranicu, odnosno jedinstvenu URL adresu koja vam omogućuje prostor za detaljnu prezentaciju ponude.

Besplatne izmjene

Besplatne izmjene

U sklopu naše podrške nudimo vam i besplatne izmjene teksta i fotografija. Po potrebi nudimo pripremu tekstova i fotografiranje objekta ili ponude.

Linkovi i koordinate

Linkovi i koordinate

Dodavanje linka na vašu službenu internet stranicu ili na društvene mreže. Unos koordinata i GPS točke vaše adrese radi lakšeg pronalaska.Saznaj Cijene